Szívesen segítenél egy fiatalt a szakmai életében vagy a tanulmányai terén? Oszd meg élettapasztalataidat! Csak lelkesedés, élettapasztalat és a fiatalok segítésére való hajlandóság kell hozzá.

Az Önkéntes Központ Alapítvány 50 év feletti mentorokat keres fiatalok mellé. A mentorálás előtti felkészítést biztosítjuk. A program minden résztvevő számára ingyenes. A projekt EU által finanszírozott "MAB: MENTORÁLÁS HATÁROKON ÁT - Mentoring Across Borders" című projekt keretében valósul meg.

Szeretnél részt venni? Jelentkezz felkészítő workshopunkra! 

Felkészítő képzési workshop mentoroknak: 2024. február 23. péntek, 9:00-13:30 óra MEGTELT ÚJABB FELKÉSZÍTŐ JÚNIUSBAN LESZ MEGHIRDETVE!

Helyszín:CEU Konferencia Központ, 1106 Budapest, Kerepesi út 87.  A felkészítés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezési határidő: 2024. február 18. 

REGISZTRÁLOK a képzésre

Ha érdekel a nemzetközi mentorálási program, a MAB (MENTORING ACROSS BORDERS: HATÁROKON ÁTÍVELŐ MENTORÁLÁS) bővebben itt olvashatsz róla:

https://www.eumentoring.eu/hu/home

MAB projekt 

Ha már biztos vagy benne, hogy szeretnél mentorálni, akkor itt regisztrálhatsz az online platformra (egyenlőre még csak angolul): https://platform.eumentoring.eu

Ha kérdésed van, ide írj:  onkentes@onkentes.hu