A MáSzínház folyamatosan várja olyan felnőtt korú személyek jelentkezését, akik önkéntes tevékenységet végeznének a színház javára.

A 1092 Budapest, Ráday utca 50. címen működő MáSzínház inkluzív produkciókat mutat be és rendszeresen tart kiscsoportos fejlesztő foglalkozásokat. A foglalkozások résztvevői és a színházi előadások szereplői többségben értelmi fogyatékossággal élő vagy autizmusban érintett fiatalok. Tizennyolc évi működése alatt a MáSzínház egy mintegy száz családot, több pedagógust, színházi szakembert, hivatásos színészt és önkéntes segítőt egyesítő közösséggé formálódott. A biztonságos működéshez több területen is nélkülözhetetlen az önkéntesek közreműködése: a csoportfoglalkozásokon a vezető tanár mellett asszisztensi feladatokat látnak el, a színházi előadások alkalmával díszleteket pakolnak, termet rendeznek, ügyeletet biztosítanak, részt vesznek a közösségi programok, klubfoglalkozások, kirándulások szervezésében és lebonyolításában, de önálló szakmai feladatokat is vállalhatnak.

Aki önkéntesként szívesen válna a MáSzínház közösségének megbecsült tagjává, jelentkezzen Pignitzky-Nèmeth Viktóriánál a 06-30-5517951 mobilszámon vagy az onkentes@mas-zinhaz.hu emailcímen!