A Tour de Hongrie egy profi országúti kerékpárverseny Magyarországon. Először 1925-ben rendezték meg. Az első versenyt a magyar Jerzsabek Károly nyerte, jelenlegi címvédő a magyar Valter Attila. A Tour de Hongrie jelenleg a UCI Europe Tour része. A versenyen az  idén 22 csapat áll rajthoz a világ minden tájáról érkező versenyzőkkel. Önkéntesként most egész közelről találkozhatsz a kerékpár sport legnagyobb versenyzőivel. Jelentkezésedet az alábbi űrlapot kitöltve várják! 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScoRho-_x9HbfN8nospUWxuakP0fT1VTJ-O_zuJcpNoDcs_BQ/viewform

 

 

2021. május 16. vasárnap a Tour de Hongrie budapesti befutójához várjuk önkéntesek jelentkezését az ötödik, azaz a záró szakasz magas szintű biztosításához.

 A leendő önkénteseink feladata a körpályát (Andrássy út, Hősök tere, Kós Károly sétány, Hermina út, Ajtósi Dürer sor, Stefánia út, Ifjúság útja, Dózsa György út, Városligeti fasor, Felsőerdősor utca, Kodály körönd, Andrássy út) keresztező gyalogátkelőhelyek biztosítása a biztonsági szolgálattal és a rendőrséggel közösen, járókelők tájékoztatása az útvonal mentén.

 

 A verseny 13:00-kor rajtol a Hősök teréről és várhatóan 15:00-kor futnak be a versenyzők az Andrássy úton, 12 kör megtétele után.

 

 Az önkéntesek feladatait, találkozási pontot, valamint időrendjükre vonatkozóan részletes tájékoztatást küldünk e-mailben.

 

 Érkezés a találkozási pontra: 11:15-11:30 között.

 

 Távozás a kijelölt helyedről: a felettes csoportvezető utasítása után, várhatóan 15:15-15:45 között.

 

Segítőinknek a szíves közreműködésükért a hálánkon és a versenyt első sorból történő nézési lehetőségén túl adunk:

 - Tour de Hongrie pólót

 - Tour de Hongrie kulacsot

 - Tour de Hongrie sípot

 - Tour de Hongrie nyakpántot

 - Primavera ásványvizet, banánt és müzliszeletet

 

És:- Az első 60 jelentkező (feltéve, hogy el is jön!) egy Cofidis-es bringás sapkát is kap ajándékba!

 Előre is nagyon köszönjük, hogy segíted az idei Tour sikeres megvalósítását!

 

Hajrá! Allez! Tour de Hongrie szervezőbizottsága

ÖKA külső menü