A nagy érdeklődésre való tekintettel ismét meghirdetjük a Jogi szabályozás, adminisztráció: elméleti alapismeretek és gyakorlati teendők, eszköztár - ONLINE ismeretátadó workshopunkat.

ÚJ IDŐPONT: 2023. április 19. 14.30-17.00 óra

Mire gondoljak önkéntesekkel való szerződéskötéskor? Milyen dokumentumokat érdemes előkészítenem?Az önkéntesek fogadása kapcsán felmerülő adminisztrációs teendők, kötelezettségek bemutatása.

A workshop az elméleti Ismeretek mellett azonnal használható sablonokat, mintákat is kínál a kezdő és gyakorló, ám magukat és munkájukat strukturálni vágyó önkéntes koordinátoroknak, az önkéntesekkel foglalkozó munkatársak, civil szervezeti vezetők számára. A 150 perces workshopot különösen ajánljuk azoknak, akik rövid ideje fogadnak önkénteseket vagy most szeretnék elkezdeni a közérdekű önkéntesek fogadását, a tapasztalatabb szervezeteknek pedig tudásfrissítésre. 

Részvételi díj: br. 7.500 FT/fő

Jelentkezés február 17. 17.00 óráig https://forms.gle/Z5k5tckcZVKPGdav8 űrlap beküldésével

A workshopot vezeti: Csordás Izabella coach, önkéntes menedzsment tréner, mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember, a Szépművészeti Múzeum Önkéntes Program Alapítója

 

A workshop minimum 10 fő jelentkezése esetén indul a maximális létszám: 16 fő.

 

További információ: Nagy Brigitta, Önkéntes Központ Alapítvány kepzes@onkentes.hu vagy 06-20-3579-700