Az Önkéntes Központ Alapítvány és az Óbudai Egyetem szeretettel vár minden érdeklődőt: A foglalkoztathatóság növelése és a társadalmi elkötelezettség erősítése a felsőoktatásban a Pro Bono segítségével című Beese projekt magyarországi záróeseményére. A záróesemény egy konferencia keretében valósul meg, mely betekintést enged a projekt 3 éves időszakában elért eredményekbe, jó gyakorlatokba.

Időpont, helyszín:  2021. október 21., Óbudai Egyetem, Keleti Károly Gazdasági Kar 1086 Budapest, Tavaszmező u. 15-17,Tavaszmező u. 15-17, Időtartama: 10.00 –13.30

A záróeseményre jelentkezni lehet az alábbi linken található űrlap kitöltésével 2021. október 20. 12.00 óráig.Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A 2018-1-HU1-KA203-047732 BEESE projektet az Európai Unió Erasmus + programja társfinanszíroz za.

 

A Beese projektről:

A BEESE projektet öt ország kilenc szervezete azzal a céllal hozta létre, hogy olyan módszertant és gyakorlatot dolgozzon ki, mely segít a szakmai tanácsadáson alapuló pro bono tevékenységeket bevezetni az egyetemi képzésekbe, nagyban segítve ezzel a végzős diákok munkaerőpiacon való elhelyezkedését.

A projekt résztvevői: európai felsőoktatási intézmények szakemberei, végzős egyetemi hallgatók, fiatal szakembereket kereső vállalatok és nonprofit szervezetek.

 

A konferencia progrmamja a csatolt Meghívóban.